Конкурс


За своята 10- годишнина раздаваме 110 награди

Анастасия Ковш

Здравейте! Казвам се Анастасия и обожавам да пътувам!

Бих искала да Ви представя Моето Сърце – направено от ръчно и лично изработени контури на държавите, които съм посетила за момента.  И също така, моята колекция от кристални снежни топки.

Държавите от Европа, Скандинавия, Русия, Египет и Куба са вече в списъка ми… И все още има толкова много да се види и посети!

Защо заслужавам да спечеля?

Тъй като пътувам често, вярвам, че човек е толкова богат, колкото нации е срещнал, колкото различни начини на живот и светоглед е видял и опитал и на колкото култури се е насладил. Никога няма достатъчно за този, който чувства пътешестването като  най-великия начин да отворим разума си към истинското в този свят и да обогатим най-важното, което притежаваме – душата си!

Истина е, че за да разберем себе си трябва първо да разберем света! Всеки се гмурка дълбоко в себе си, когато посещава нови места… Научаваш се да приемаш, да те е грижа, да толерираш и да се разбираш със себе си. Започваш да желаеш да научаваш още и да разширяваш собствените си граници.

Защо заслужавам да спечеля?

Защото пътуването ме дарява с истинско щастие!

Защото ме прави по-добър човек!

И бих била изключително благодарна, ако получа възможността да видя, преживея и вкуся още една хапка от Красотата и Разнообразието от цветове на този Прекрасен Свят!