Конкурс


За своята 10- годишнина раздаваме 110 награди

Виктория Цветанова

„Нашите очукани куфари бяха струпани отново на тротоара, имахме дълъг път за минаване. Но това нямаше значение, пътят е живот“ – Джак Керуак

Риших да ви предствя историята на живота си като игра, защото смятам, че животът всъщност е игра, в която ние сами определяме правилата и в зависимост от решенията, успяваме да му се насладим докрай или да го оставим просто да бъде изживян.

За мен опознаването на нови държави, култури, народи, ако искате дори музикални и кулинарни традиции, ни обогатява и променя завинаги. Усещането, когато стягаш багажа, чакаш на гейта и нямаш търпение след като кацнеш да покориш поредната си мечта, е несравнимо. Тези малки неща в живота ни правят по независими и свободно изграждащи мнение за живота, живота на пътешественика, на когото въображение надхвърля границите си.

В моята игра, наречена „По пътя към щастието“, показвам началото на една голяма безкрайна история, която смятам да опиша и покажа на света, защото знам как да предам позитивното настроение и желание за приключения у хората. Няма по-голяма радост от това да вършим нещата, които ни правят щастливи. Да пътувам ме прави щастлива, а да пътувам с приятели – много щастлива. Мечтая да изживея тази емоция с най-близките си приятелки, които не са успели да й се насладят до сега. Благодарение на вас мога да им покажа животът през моите очи и да дам най-важното – богатство. Пътувайки, всеки трупа ценни спомени, които са вечни, докато е жив, и са богатство, което никой никога не може да му отнеме.