Брандинг


Запознай се с новото ни лого.
Виж марката eSky в своята нова визия.

Създадохме нов начин за комуникация

Новите графики, снимки и шрифтове са само част от страхотните промени. Това е само началото. Включи се и продължи тази трансформация заедно с нас.

Ние вярваме, че всеки носи в себе си част от детското желание непрекъсното да открива и опознава нови неща.

Учим се в продължение на целия си живот – опознаваме нови хора, култури, вкусове, аромати, звуци. eSky е създаден, за да помогне на всеки да събуди тази страст в себе си и да превърне пътуването в истинско удоволствие.

Октрий офертите, които ще променят твоите пътувания

Най-добрите оферти на най-популярните редовни и нискотарифни авиокомпании на едно място. Открий ги!

Ние сме там, където си и ти. Светът ни очарова непрекъснато и затова не можем да спрем да говорим за него. Когато посещаваме вълнуващи места, споделяме с теб интересни факти, снимки, клипове. Щом открием полет или хотел на добра цена, веднага го споделяме, защото вярваме, че всеки заслужава шанса да изследва света от първа ръка.

eSky е винаги до теб

Непрекъснато търсим и създаваме нови решения, за да направим огранизацията на пътуването още по-лесна. Мислим за всеки етап от пътуването. Ето защо казваме, че "пътуваме заедно".

Визуалната идентичност на марката е най-важното първо впечатление. То е като първият зрителен контакт, първият досег, първата усмивка.

Наясно сме, че опаковката не може да скрие съдържанието. Нашата комуникация ще бъде ясна и лесно разбираема. Не искаме да наблягаме на украсата. Затова се фокусираме върху простите геометрични форми.

Новият образ е тясно свързан с цветове.

Потърсихме места, които обичаме да посещаваме, и взехме назаем цветове от тях.
Свежи, оригинални и добре балансирани цветове, които перфектно допълват образа на марката.